Yüksek İhtisas Üniversitesi - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Yüksek İhtisas Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi etkinlikleri .

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Yüksek İhtisas Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi etkinlikleri kapsamında, İşkur İş Kulübü Liderleri tarafından 13 Kasım-16 Kasım 2018 tarihleri arasında, iş arama motivasyonu ve iş arama ile ilgili yöntem desteği sağlamak için, kariyer planlama, etkili özgeçmiş hazırlama, etkili mülakat uygulaması ve işveren beklentileri başlıklarında eğitimler düzenlendi.