YIU 101 Üniversite Hayatına Giriş

YİU 101 Üniversite Hayatına Giriş

Sevgili Öğrencilerimiz

Üniversitenize hoş geldiniz. Zorlu bir süreçten geçip üniversite hayatına atıldınız. Bu süreçteki özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyoruz.

Üniversitemiz profesyonel sağlık çalışanları yetiştirmenin yanı sıra çalışma ve sosyal hayatınızda ihtiyaç duyacağınız bilgi, beceri ve yetkinliklerinleri de sizlere kazandırmayı amaçlamaktadır.

Yüksek İhtisas Üniversitesi ailesi olarak hedefimiz; akademik başarının yanı sıra analitik düşünebilen, farklı disiplinlere açık, sosyal iletişim becerileri yüksek mezunlar yetiştirebilmektir. Tüm bunları sizlere sağlayabilmek adına Üniversitemiz, seçkin akademik ve idari kadrosu, kütüphanesi, araştırma laboratuvarları ve aktif öğrenci toplulukları ile zengin bir kaynağa sahiptir.

Ailemize yeni katılacak öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum süreçlerini kolaylaştırmak adına geliştirilen “YİU 101 Üniversite Hayatına Giriş” dersi, öğrencilerimizin Üniversitemizin değerlerini, misyonunu ve hedeflerini öğrenmelerinin yanı sıra yerleşkelerini, akademik birimlerini, sosyal ve kültürel olanaklarını tanımalarını ve çeşitli konularda farkındalık kazanmalarını sağlayacaktır.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyor ve yaşamınızı şekillendirmenizde önemli bir yeri olan üniversite hayatınızda başarılar diliyoruz.

Üniversite Hayatına Giriş Ders İçerik

YIU 101 Üniversite Hayatına Giriş dersinin içerikleri her hafta belirtilen tarihte MEDU Uzem sistemi duyurular kısmında öğrencilerimizin izlemesi için yayınlanacaktır.

Üniversite Hayatına Giriş Ders İçerik