Yüksek İhtisas Üniversitesi - Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısı

Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YİUKAM) Müdürümüz Doç. Dr. Türkan Gülpınar ile merkez üyemiz Klinik Psk. Cansu ÖZTÜRK Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısına ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, izleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısına katılım sağladılar. Yapılan toplantılarda Yüksek İhtisas Üniversitesi dahil olmak üzere bütün teknik kurul üyelerinin 2020 hedefleri görüşüldü ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı (2020-2021) doğrultusunda belli gündem maddeleri ele alındı.

Yiukam Kadinasiddettoplantisi