Kayıt İşlemleri

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN BİLGİLENDİRME DOSYASI

EĞİTİM ÜCRETLERİ

ÖDEMELER İÇİN İŞ AKIŞI

• 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Üniversitemiz Yaz Okulu ve Tek Ders Ücretleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:
    • Yaz Okulu            : 1.015,00TL/AKTS
    • Tek ders ücreti   : 2.175,00TL

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Adayın ÖSYS Sonuç Belgesi
  2. Lise Diploması aslı ve fotokopisi  ( kayıt esnasında aslı iade edilecektir)
  3. E-devletten alınan yeni tarihli mezuniyet belgesi (başarı belgesi, mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
  4. Aday ek puandan yararlanarak yerleşmiş ve alan/kol/bölümü diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, ek puan esas olan okul ve alan/kol/bölümden mezun olduğunu gösterir resmi belge.
  5. Nüfus cüzdanının onaylı örneği (E-devlet üzerinden veya muhtarlıktan alınabilir)
  6. İkametgâhı ile ilgili beyanı (E-devlet üzerinden alınabilir)
  7. Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için, ilgili askerlik şubesinden alınacak, bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair belge (E-devlet üzerinden alınabilir)
  8. Ücret yatırılan banka dekontu
  9. Online başvurularda; Jpeg Formatında 1 adet Fotoğraf şahsen başvurularda 2 adet fotoğraf.
  10. Yatay Geçiş veya DGS ile kayıt olan öğrencilerde muafiyet dilekçesi

Banka : TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI

Şube Adı: GAZİOSMANPAŞA ŞB.

Hesap Adı: YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ

IBAN: TR77 0003 2000 0000 0091 0553 45