Yüksek İhtisas Üniversitesi - Yüksek İhtisas Üniversitesi, basketbol efsanelerini FIMBA MAXIBASKETBOL TURNUVASI ile Kocaeli Kartepe'de misafir ediyor.

"YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ, BASKETBOL EFSANELERİNİ FIMBA MAXIBASKETBOL TURNUVASI İLE KOCAELİ KARTEPE’DE MİSAFİR EDİYOR. Her yıl bir ülkede düzenlenmekte olan FIMBA Uluslararası Efsane Basketbolcular Turnuvası bu yıl Üniversitemizin sponsorluğunda 5- 7 Eylül 2019 tarihleri arasında, Kocaeli Kartepe The Green Park Resort Otel ‘de gerçekleşiyor.Turnuvada Slovenya, Macaristan, Ukrayna ve İrlanda takımları ile karşılaşacak olan Yüksek İhtisas Üniversitesi takımı, daha önce Süper Ligde ve Milli Takımda oynamış olan efsane kadın ve erkek basketbolculardan oluşuyor. Kadın takımımızın kaptanlığını FIMBA Türkiye başkanı ve FIMBA’da Avrupa’nın en iyi, dünyanın ikinci oyuncusu seçilen ünlü basketbolcu Banu Karadağlı, erkek takımı kaptanlığımızı ise Süper Ligde oynamış olan ve eski milli basketbolcu Ertuğrul Güler üstleniyor.Turnuva kapanışının yapılacağı 7 Eylül 2019 cumartesi günü kadın basketbol takımımız oyuncuları, yabancı takımların kadın oyuncuları ile birlikte “Kadına Şiddete HAYIR” dövizleri ile saha çıkacaklar. Tüm erkek takım oyuncularının da saha kenarından destek olacakları kapanış seremonisinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa PAÇ kaptanlarımıza ve antrenörümüze "Ömür Boyu Onur Kupası" ve Teşekkür Plaketlerini takdim edecek.

Ulusal ve uluslararası medyanın takip ettiği, üniversitemiz adına gurur ve onur vesilesi olan FIMBA Turkey Cup Maxibasketball 2019 Turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileriz."