Yüksek İhtisas Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi, Akademik Biniş ve Akademik Başarı Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Akademik Biniş ve Akademik Başarı Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültemizin Akademik Biniş ve Akademik Başarı Töreni 6 Aralık 2019 cuma günü okulumuzda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Emel KOPTAGEL 'in açılışını yaptığı törene, Mütevelli Heyet Başkan Vekilimiz Sayın Erol USTA, Mütevelli Heyet Üyemiz Prof. Dr. Ayşenur PAÇ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bengül DURMAZ ve Prof. Dr. Zühal AKTUNA, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ünase BÜYÜKKOÇAK, Akademik ve idari Personelimiz, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Fakültemiz doktor öğretim üyelerinin binişlerini giydiği törende, Üniversitemizde bilimsel yayın üretiminde artış sağlamak ve bilimsel yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla, yayınlanan uluslararası çalışmaları için öğretim elemanlarımıza Akademik Teşvik ödülleri takdim edildi. Ardından Sağlık Bilimleri Fakültemizin yetiştirdiği başarılı öğrencilerimiz Onur ve Yüksek Onur Belgelerini aldılar.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Oktay YANIK' a binişini Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Emel KOPTAGEL giydirdi. Sayın Yanık Fakültemiz doçentleri adına yaptığı konuşmasında duygularını dile getirdi.

Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Melek VOLKAN YAZICI ve Doktor Öğretim Üyesi Kamile UZUN AKKAYA' ya Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Doç. Dr. Bülent ELBASAN, Sağlık Yönetim Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hasan BAĞCI'ya akademik danışmanı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünden Prof. Dr. Seyhan ÇİL KOÇYİĞİT, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Sevan ÇETİN ÖZBEK ve Dr. Öğretim Üyesi Emel ÖKTEM GÜNGÖR' e Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Prof. Dr. Mendane SAKA, Dr. Öğretim Üyesi Nihan YALDIZ 'a akademik danışmanı Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Prof. Dr. Muhittin TAYFUR, Dr. Öğretim Üyesi Hasan BAYRAKTAR' a Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Emel KOPTAGEL, Hemşirelik Bölümümüzden Dr. Öğretim Üyesi Sevcan TOPTAŞ KILIÇ' a akademik danışmanı Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma ÖZ binişlerini giydirdiler.

Törende, Fakültemiz Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. S. Belgüzar KARA, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oktay YANIK ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Melek VOLKAN YAZICI'ya yayınlanan uluslararası çalışmaları için Akademik Teşvik Ödülleri takdim edildi.