Yüksek İhtisas Üniversitesi - Rosetta Stone deneme erişimi.

ROSETTA STONE VERİTABANI DENEME ERİŞİMİ

10 Mart 2021 - 15 Mayıs 2021

Rosetta Stone Erişim Linki: https://bit.ly/rosettadeneme

Rosetta Stone; 30 farklı dilde her seviyede kullanıcıya hitap eden online dil öğrenme aracıdır.

Dili klasik yollarla değil, ana dili öğrenirken kullanılan doğal yöntemlerle geliştirilen, patentli ve ödüllü Dynamic Immersion yaklaşımıyla öğretir. Bu özelliğiyle diğer tüm dil öğrenme araçlarından ayrılır.

İçerdiği 30 dil: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca Bilgisayardan erişim: 1-) Erişim linkine tıklayın 2-) Kurumsal eposta adresinizi, yeni belirleyeceğiniz şifreyi girin ve öğrenmek istediğiniz dili seçerek kayıt olun 3-) Launch Rosetta Stone Foundations linkine tıklayıp giriş yapın.

Mobilden erişim: 1-) Öncelikle bilgisayardan erişim sağlayın ve kurumsal eposta adresinizle bir hesap oluşturun 2-) Mobil cihazınıza Rosetta Stone’u yükleyin ve giriş yapın 3-) Sign in kısmından, Work or School  seçeneğine tıklayın 4-) Bilgisayardan oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra Namespace kısmına ns240700 bilgisini ekleyip, giriş sağlayın.

(Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca’dır.