Yüksek İhtisas Üniversitesi - MYO_2020_Güz_Vize_Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

Çevrimiçi sınavlarda yaşadığınız sorunlarla ilgili dilekçelerinizi ISLAK İMZALI olarak UZEM Birim Koordinatörlerine fotoğrafını ya da taratılmış halini en geç sınavdan sonraki 48 saat içerisinde e-posta ile iletiniz. Ayrıca orijinal ıslak imzalı dilekçelerinizi de elden teslim veya posta yoluyla da müdürlüğe en geç üç (3) işgünü içinde iletiniz.

Birim koordinatörlerinin sınav kayıtlarına (log kayıtlarına) bakarak yapacağı değerlendirme sonrasında sınav sırasında sistemsel bir sorun yaşadığı tespit edilen öğrencilerimiz için mağduriyetlerini ortadan kaldırmak üzere müdürlüğümüz tarafından mazeret sınavları düzenlenecektir.

Bulunduğunuz bölgede sınav esnasında meydana gelen elektrik veya internet kesintisi gibi sınava katılmanıza yahut sınavı tamamlamanıza mani bir durum meydana gelmişse, ilgili kurumdan almış olduğunuz yazılı bilgi evrakı ile de müdürlüğümüze başvurarak durumunuzun değerlendirilmesini talep edebilirsiniz.

Sınavlara sağlık sorunu yaşaması sebebi ile rapor alarak katılım gösteremeyen öğrencilerimiz de raporlarının taratarak veya resmini çekerek e-posta ile UZEM birim koordinatörüne raporu aldığı gün itibari ile dilekçesi ile beraber iletmeli; orijinal evrakı ise en geç raporunun sona erdiği günün ertesinde dilekçesi ile beraber müdürlüğümüze posta, kargo yoluyla yahut elden iletmelidir.

Islak imzalı dilekçeniz bulunmayan e-postalar ve müdürlüğe orijinali iletilmeyen dilekçeler kesinlikle değerlendirilmeye alınmayacaktır. Lütfen dilekçelere talep edilen bütün bilgileri eksiksiz yazınız.

UZEM Birim Koordinatörleri:

Koordinatör

E-Posta Adresi

Eczane Hizmetleri

Öğr. Gör. Hakan BALCI

hakanbalci@yiu.edu.tr

Bilgisayar Programcılığı

Öğr. Gör. Sultan Murat YILMAZ

sultanmuratyilmaz@yiu.edu.tr

Meslek Yüksekokulu Yazışma Adresi:

T.C. Yüksek İhtisas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu

Karakaya Mahallesi Bağlum Bulvarı No:1 06291 Keçiören/Ankara