Yüksek İhtisas Üniversitesi - Clinical Key webinar duyurusu.

ClinicalKey  WEBINAR

Toplantıda; ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr. Ayhan Cömert – Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi Ana Bilim Dalı

Dr. Öğretim Üyesi Bahadır Çiftçi – Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi, Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

Toplantıya kayıt için:

30 Haziran Çarşamba 12.30  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUqf-yvrzMiHdevUHU3jrNLkM7CU-9G1JvZ

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresiwww.clinicalkey.com