Yüksek İhtisas Üniversitesi - Başlangıç seviye yoga ders duyurusu.

Başlangıç seviye yoga ders duyurusu.

'Yüksek İhtisas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi olarak içinden geçtiğimiz bu döneme uyumumuzu artırmak, birlikte olmanın yarattığı güçten beslenmek ve paylaşarak rahatlamak için yoga yapmak istiyoruz. Her hafta Salı (10:30) ve Pazar (18:00)  günleri  Dr. Öğretim Üyesi Güneş AYTAÇ ve Öğretim Görevlisi Özlem MUŞLU’nun liderliğinde  başlangıç seviye yoga pratiği yapacağız. Pratiklerimize Yüksek İhtisas Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli davetlidir. Katılmak isteyenler gunesaytac@yiu.edu.tr adresine pratikten bir gün önce 17:30’a kadar e-posta göndermelidir. Pratik öncesi, oturumun şifresi  e-posta yollayan kişiler ile paylaşılacaktır.
Not: Dersler Teamlink üzerinden gerçekleştirilecektir. Derse katılabilmek için Teamlink programını bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.'

YOGA 1