Yüksek İhtisas Üniversitesi - Elsevier Live, Educator Edition 2021 webinar serisi

Elsevier Live, Educator Edition 2021 webinar serisi

Bu webinar serisinde; önde gelen konuşmacılarımız, hem eğitimcileri hem de öğrencileri desteklemek için tıp eğitiminde performansı değerlendirmeye yönelik farklı teorilere ve fikirlere ışık tutacak ve performansı artıran veri analitiği ve psikometriye olan artan ihtiyacı ele alacaklardır. .

Konuşmacı: Dr Philip Xiu,
Editorial Head, ClinicalKey Student Assessment and Series Editor: Crash Course

KonuGelecekte Tıp Eğitimini Güçlendirmek

Tarih ve saat: 5 Mayıs 2021, Çarşamba 15:30

Tıp eğitiminin geleceğine yönelik riskler, faydalar ve zorluklar hakkında konuşurken Dr Phil Xiu'ya katılın. Dünya çapında, öğrenciler ve tıp eğitimindeki performansları hakkında giderek artan miktardaki veriyi toplama becerisinden kaynaklanan yeni zorlukları ve fırsatları nasıl görüyor? Öğrencilerin ve programların her gün yüz binlerce veri noktası ürettiğini biliyoruz ve Phil, öğrencilerin öğrenme yörüngelerini daha iyi anlamak ve program performansını iyileştirmek için öğrenme analitiğini nasıl kullanabileceklerini tartışacak, ayrıca eğitimsel değerlendirme ve hasta sonuçları arasında bağlantılar kuracak. Ancak, bu eğilim aynı zamanda riskler de içeriyor… Çok ilginç ve aydınlatıcı bir tartışma olacağını düşündüğümüz bu webinara siz de katılın.

Kayıt için tıklayınız!