Yüksek İhtisas Üniversitesi - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI

Bilgi Paketi

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programımızda sağlık kurum ve kuruluşlarında hasta verilerinin toplanması ve düzenlenmesi, bu verilerin kurumun kuralları ve yasal gereklilikler çerçevesinde arşivlenmesi, talep edilen istatistiksel verilerin raporlanması gibi işlevleri yapabilen tıbbi terminolojiye ve iyi düzeyde bilgisayar kullanımına hâkim, Hastane Bilgi Sistemlerini kullanabilen tıbbi sekreterler yetiştirilmektedir. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenci kabul etmeye başlayan Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programımızın eğitim süresi 2 (iki) yıldır.

Dr.Öğr.Üyesi Seyran BALKAŞ DEMİR

Öğr. Gör. Hakan AKAYDIN

Öğr. Gör. Sabit UYGUN

Öğr. Gör. Esma Deniz BARÇ