Yüksek İhtisas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi

24 Temmuz 2020

Yüksek İhtisas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi

Yüksek İhtisas Üniversitesinin Değerli Öğretim Üyeleri,
Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Dergisinin ilk sayısı “Covid “konu kapsamında ve derlemelerden oluşan makaleleri ile bugünden itibaren online erişime hazır olup, baskı sürecine girmiştir.
Tüm yazarlarımıza emeği geçen tüm arkadaşlarıma Dr. Meltem Ege Hocamızın ve Bahadır Ege Hocamızın özverili çalışmalarına çok teşekkür ederim. İlk sayı olması nedeniyle süreçte oluşan aksamaları hoş görmenizi dilerim.
Bu sayının hazırlanması aşamasında işlemleri önce biten derlemeler temel konular da olması gereği dikkate alınarak yayıma alınmıştır. İkinci sayımızda da “Covid“ konusu ile devam etmeyi planlamış durumdayız. Hakemlik süreci henüz tamamlanmamış olan yazılar öncelikli olmak üzere bu süreçte dergimize ulaştıracağınız farklı konu başlıklı Covid derlemelerini,olgu sunumlarını, çalışmalarınızı dergimize bekliyoruz.
İlginiz, emeğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.

Prof. Dr. Feyza Ayşenur PAÇ