Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

V. Research Workshop Etkinliği Yüksek İhtisas Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

11 Ocak 2020

V. Research Workshop Etkinliği Yüksek İhtisas Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

11- 12 Ocak tarihlerinde Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliğinin ev sahipliğinde düzenlenen, Türk Tıp Öğrencileri Birliğinin bilimsel etkinliği V. Research Workshop, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ünase BÜYÜKKOÇAK' ın da katılımları ile gerçekleşti.
Türkiye'nin dört bir yanından, 50'den fazla Tıp Fakültesinden, 300'e yakın öğrencinin katıldığı toplantıda, Prof.Dr. Alper SÖNMEZ, Prof.Dr. Haldun UMUDUM, Prof.Dr. Yasemin YALIM, Prof.Dr. Alp CAN, Prof.Dr. Ayhan CÖMERT, Prof.Dr. İskender SAYEK, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Zuhal AKTUNA ve Dr. Öğr. Üyemiz Dilek ÇEVİK değerli bilgilerini öğrencilerle paylaştılar.
Etkinlikte, "Araştırma çalışmaları ve baştan sona bir araştırma nasıl yapılmalıdır." konularında, alanında etkin akademisyenlerden bilgi alan öğrenciler oluşturdukları gruplarla "Sunum hazırlama ve sunma" çalıştayı gerçekleştirdiler.
Mikroskopi çalıştayında ise İncekarlar Tıbbi Cihazlardan Sayın Hakan TÜRK, Mikroskobun optik yapısı ile ilgili sunum yaptı.
Etkinliğin kapanış konuşmasını Türk Tıp Öğrencileri Birliği Onursal Başkanı ve Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Danışmanı gerçekleştirdi.