Türkiye Yüzme Federasyonu Para Yüzme Bireysel Milli Takım Seçmelerini Gerçekleşti

19 Aralık 2023

Üniversitemiz Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü ve Paralimpik Yüzme Milli Takım Fizyoterapisti Öğr. Gör. Büşra KALKAN BALAK, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimiz ile 12 - 14 Aralık 2023 tarihleri arasında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri'nin (TOHM) Ankara'da düzenlediği Paralimpik Yüzme Milli Takım Seçmelerine katıldı.

Yarışmalarda sporculara destek veren öğrencilerimiz; 2024 yılında düzenlenecek olan Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına gitmeye hak kazanan sporcularımız Sümeyye BOYACI ve Turgut Aslan YARAMAN ile de tanıştılar, başarılar dilediler.