Sağlıklı Yaşlanmada Egzersizin Rolü Paneli Gerçekleşti

20 Mart 2024

Sağlıklı Yaşlanmada Egzersizin Rolü Paneli Gerçekleşti

Günümüzde evrensel bir problem olan fiziksel aktivite yetersizliğinin genel sağlık durumu ve birçok kronik hastalıkla yakından ilişkisi ve yaşlanma sürecine etkilerine dikkat çekmek amacıyla Gazi Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde “Sağlıklı Yaşlanmada Egzersizin Rolü Paneli”, 20 Mart 2024 tarihinde düzenlendi.

Gazi Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer ŞENEL moderatörlüğünde, gerçekleşen panelde Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Yaşlanma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Eda AĞAŞÇIOĞLU ve Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Temel ÇAKIROĞLU, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ceren SUVEREN konu ile ilgili önemli bilgiler paylaştılar, soruları yanıtladılar.