Rektörümüz Ankara Üniversitesi Ödül Törenine Katıldı

01 Şubat 2024

Rektörümüz Ankara Üniversitesi Ödül Törenine Katıldı

Ankara Üniversitesi tarafından ilki düzenlenen “Ankara Üniversitesi Ödülleri”, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ’ın katılımlarıyla ATO Congresium’da gerçekleşti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya ÖRS, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman MERT, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksel ÖZGEN, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi ER, , Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fulya BAYRAKTAR, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış DEMİRCİ ve Ankara Üniversitesi rektör yardımcıları, öğretim elemanları ve yakınlarının katıldığı törende, farklı kategorilerdeki bilim insanlarının 2022 yılı akademik performanslarına göre yapılan değerlendirmeler sonucunda ilk 3’e girenlere ödülleri takdim edildi.