Öğrencimiz Muharrem ÖCAL Bronz Madalya Kazandı.

05 Şubat 2024

Öğrencimiz Muharrem ÖCAL Bronz Madalya Kazandı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Programı öğrencisi Muharrem ÖCAL, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından  22 - 29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ nda 3. olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 15- 18 Şubat 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleşecek olan Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında da Üniversitemizi temsil edecek olan değerli öğrencimizi tebrik eden, Rektör Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgül KISA, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai ÖZTÜRK ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif Hilal ŞEN, başarılarının hayat boyu devam etmesi temennisiyle, “Başarı Belgesi” takdim ettiler.