Eşit Adımlar: Engelli Çocuklar İçin Sivil Forumu İle Bir Araya Geldik

20 Eylül 2023

Eşit Adımlar: Engelli Çocuklar İçin Sivil Forumu İle Bir Araya Geldik

Yüksek İhtisas Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Birimi ile Engelli Öğrenci Birimini temsilen Üniversitemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Büşra KALKAN BALAK ve Arş. Gör. Cemre Yaren GÜNGÖRENLER, 20 Eylül 2023 tarihinde Ankara‘da bulunan birçok sivil toplum kuruluşunun da katılımıyla düzenlenen Eşit Adımlar: Engelli Çocuklar İçin Sivil Forum’una katıldılar.

Sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin bir arada çalışmalarına örnek temsil edecek ilk adım atıldı. Engelli çocuklar yararına yapılacak olan etkinliklerde Üniversitemizdeki akademisyenler olarak verilebilecek katkılar planlandı.

Sivil Toplum Kuruluşlarının her ay yapmayı planladığı bu toplantılara Üniversitemiz olarak katkı sağlamaktan mutluluk duymaktayız.