Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

Avrupa Üniversiteler Oyunlarında İkinci Olduk

18 Temmuz 2024

Avrupa Üniversiteler Oyunlarında İkinci Olduk

Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu (EUSA) tarafından, 9- 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın Miskolc şehrinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler Oyunları, Üniversitemiz adına yarışan öğrencimiz Muharrem ÖCAL, Point Fighting, -74 kg’da, 2. Olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.
Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Erol USTA’nın katılımıyla, Bağlum Yerleşkemizde düzenlenen törende Rektör Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem KAVAKLI, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif Hilal ŞEN ve akademisyenler katıldı. 
Mütevelli Heyet Başkanımız tören açılışında yaptığı konuşmada, Üniversitemizin sporcuları her zaman desteklediğini, maddi manevi destek olmaya devam edeceklerini belirtti, öğrencimize başarı plaketini takdim ederek, kendisine Spor Başarı Bursu sağlayacaklarını ifade etti. 
Plaket ve Başarı Belgesini alan Muharrem ÖCAL, burs desteği için çok mutlu olduğunu Üniversitesinin arkasında olmasının daha büyük başarılar için motivasyonunu artırdığını dile getirerek teşekkür etti.