Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

Ankara Üniversitesi’nde Erasmus Days Etkinliğine Katıldık

15 Ekim 2024

Ankara Üniversitesi’nde Erasmus Days Etkinliğine Katıldık

Türkiye Ulusal Ajansı ve Ankara Üniversitesi iş birliği ile her yıl düzenlenen geleneksel Erasmus Days ortak organizasyonu Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker ASTARCI ve Ulusal Ajans Kurumsal İletişim Daire Başkanı Rana KASAPOĞLU ÖNDER’in katılımı ile 15 Ekim 2024 Salı günü Ankara Üniversitesi Güneş Meydanı’nda gerçekleşti.

Etkinliğe Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgül KISA, Prof. Dr. Gülay UZUN ve ERASMUS Koordinatörlüğü Tıp Fakültesi Öğrenci Hareketliliği sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Şerife CANKURTARAN SAYAR katılım gösterdiler.

ErasmusDays Nedir?

Avrupa’yı Aydınlatmak İçin 6 Gün: #ErasmusDays, 14-19 Ekim 2024

Bir etkinlik düzenlemek, Erasmus+ tecrübelerini aktarmak ya da projelerini geniş kitlelere tanıtmak adına yararlanıcılara benzersiz bir fırsat tanıyan #ErasmusDays; Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programla ilişkili projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarını yaygınlaştırmak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek adına 2018’den bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayında dinamik ve renkli etkinliklerle kutlanır.