Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Türkiye Yüzyılına üniversite gençliği sempozyumu gerçekleşti.

21 Mayıs 2024

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde; Türkiye Üniversitelerarası Spor Federasyonu ve Üniversitemiz iş birliği ile, Türkiye Yüzyılında Üniversite Gençliği sempozyumu 21 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşti.

Sempozyumda; Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Stresle Baş Etme, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız, Doç. Dr. Melek VOLKAN YAZICI, Egzersizin Önemi, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız, Dr. Öğretim Üyesi Sevan ÇETİN ÖZBEK, Sağlıklı Beslenme ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Deniz BARÇ, Özgüven konusunda konuşmalarını yaptılar.