Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

ABB Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

14 Eylül 2023

ABB Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

YİÜ Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihan YALDIZ ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burcu USLU, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Şube Müdürü Özlem Süreyya KARAMAN ile bir araya gelen akademisyenlerimiz, Üniversitemizin de katıda bulanacağı iş birlikleri hakkında görüştüler.

 

Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü https://www.ankara.bel.tr/teskilat-semasi/kadin-ve-aile-sube-mudurlugu-76  çatısı altında bulunan 21 adet Kadın Lokallerinde https://www.ankara.bel.tr/kadin-ve-aile-hizmetleri/kadinlar-lokali kadınların sosyal iletişimini güçlendirme, spor ve sağlıklı yaşam için kadınları destekleme, yaşadıkları problemlere karşı farkındalık kazandırarak; çözüm odaklı yaklaşım sağlama amacıyla düzenlenen uzman destekli eğitim, seminer ve paneller ile çok sayıda kadına ulaşmaktalar.

 

Yüksek İhtisas Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak bizler de lokallere üye olan kadınların farklı ölçüm ve analizlerini gerçekleştireceğimiz, sağlıklı yaşam bilgilerinin paylaşılacağı seminer ve panellerin düzenleyerek, olası sağlık riskleri hakkında farkındalık yaratacak fikirler sunduk.