Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı Gerçekleşti

25 Nisan 2024

2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı Gerçekleşti

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) ev sahipliğinde düzenlenen, “2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı”, 25 - 26 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. 

 

AHBVÜ Itri Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR ve YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK ile üniversite rektörleri, AHBVÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci BOSTANCI, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu üyeleri Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU ve Prof. Dr. Ahmet Cevat ACAR, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN, Avrupa Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Birliği Başkan Yardımcısı Doris HERRMAN, YÖKAK Uluslararası Danışmanları Prof. Dr. Ivan LEBAN, Ronny HEİNTZE ve Prof. Dr. Olgun ÇİÇEK ile Uluslararası Kalite Ajansı temsilcileri ve akademisyenlerin iştirak ettiği konferansa, Avrupa Yükseköğretim Kalite Güvencesi Tescil Kuruluşu (EQAR) Başkanı Stephane LAUWİCK’ da video konferans yöntemiyle katıldı. 

 

Konferansta Üniversitemizi; Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgül KISA, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan AKIN ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Gözde YALÇIN ULUTAŞ temsil etti.

 

https://yokak.gov.tr/2024-yokak-uluslararasi-kalite-guvencesi-ve-akreditasyon-konferansi-basariyla-tamamlandi-553#:~:text=ANKARA - Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK,26 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.