2021- Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS - 1.Dönem) Sınav Sonuçları Açıklandı.

15 Nisan 2021

ÖSYM tarafından 21 Mart tarihinde yapılmış olan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-TUS 1. Dönem) sonuçları açıklandı. Bu sene ilk mezunlarını verecek olan Tıp Fakültemizin, değerli öğrencilerinden İntörn Dr. Eren COŞKUN sınavda 4. olarak önemli bir başarıya imza attı.
Sınav sonucu ile ilgili duygularını dile getiren Eren, "Okulumun ilk öğrencilerinden olarak TUS'ta böyle bir başarı elde etmenin, biz ve bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza örnek ve motivasyon kaynağı olmasını temenni ediyorum. Üzerimde emeği geçen başta ailem, tüm hocalarıma, yakın arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.
Yüksek İhtisas Üniversitesi ailesi olarak değerli öğrencimizi en içten dileklerimizle kutluyor, başarılarının ömür boyu devam etmesini diliyoruz.