13. Altın Havan Ödülleri Sahiplerini Buldu

28 Aralık 2023

13. Altın Havan Ödülleri Sahiplerini Buldu

Eczacı Dergisi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Altın Havan İlaç ve Eczacılık Sektörü Başarı Ödülleri 21 Aralık 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleşen törenle sahiplerine takdim edildi.

2010 yılından bu yana düzenlenmekte olan organizasyonun amacı; ilaç ve eczacılık sektörünün birbirini tamamlayan tüm birimlerinin çalışmalarını ve hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak, yetişmekte olan kuşakları özendirmek ve geçmişte katkıları olanlara bir vefa örneği sunmak.

Törende, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ecz. Göknur YALIM, kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Afet ve Acil Durum Eczacılığı – ADEC Derneği’nin etkinlik ve çalışmalarıyla dernek adına “Altın Havan Sosyal Sorumluluk Ödülü” aldı.