Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

Yenidoğan Sağlığında Hemşirelik Bakımı Semineri

20 Kasım 2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen “Yenidoğan Sağlığında Hemşirelik Bakımı Semineri” 100. Yıl Konferans Salonunda gerçekleşti.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mevlüde KARADAĞ ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu DURSUN’un yaptığı açılış konuşmalarını yaptığı seminerde; Ankara Bilkent Şehir Hastanesinden Prof. Dr. Ahmet Yağmur BAŞ, “Ülkemizde Yenidoğan Sağlığı”, Prof. Dr. Evrim ALYAMAÇ DİZDAR “Prematüre Bebek Tanımı ve İzlemi”, Endam TÜRKSEVER “Ülkemizde Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği”, Temas Derneği Başkanı Melek KILIÇ “Acil ve Afetlerde Prematüre Bebeğin Beslenmesi” ve Hemşirelik Bölümümüzden Doç. Dr. Müjde ÇALIKUŞU İNCEKAR, “Geçmişten Günümüze Yenidoğan Hemşireliği” konulu sunumları gerçekleştirdiler.