Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi, SANAR 2022

17 Ekim 2022

3. Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji Kongresi (SANAR), 6- 8 Ekim 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi iş birliğiyle uzaktan video konferans şeklinde yapıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ yaptı, ardından Multidisipliner kongre başkanları olan Dr. Öğr. Üyesi Sevan ÇETİN ÖZBEK, Doç. Dr. Fatih ÇANKAL, Doç. Dr. Velittin BALCI, Prof. Dr. Yener BEKTAŞ, Prof. Dr. İbrahim TEKDEMİR ve Prof. Dr. Rabet GÖZİL’in yapmış olduğu konuşmalardan sonra farklı alanlarda yapılan sunumlarda, katılımcılara birçok konuda bilimsel katkılar sağlandı.

Multidisipliner Uluslararası Spor, Antropoloji, Beslenme, Anatomi ve Radyoloji (SANAR 2022) Kongresi, katılımcıların değerlendirme konuşmaları ve sonuç oturumları ile tamamlandı.