Tıbbiyelilerin Tütün ve Madde Bağımlılığı Mücadelesi Sempozyumu Gerçekleşti

12 Ekim 2024

Üniversitemiz ve @tipfakcom işbirliği ile düzenlenen Tıbbiyelilerin Tütün ve Madde Bağımlılığı Mücadelesi Sempozyumu gerçekleşti. Oturum Başkanı Prof. Dr. Gülay UZUN eşliğinde gerçekleşen ilk Oturumda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre BULUT Tütün Bağımlılığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar. Oturum Başkanı Eğitim ve Kamu Yönetim Uzmanı Dr. Ayhan ÖZKAN eşliğinde gerçekleşen 2. Oturumda Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Belgin VAROL ve Hayat Boşluk Kabul Etmez Bağımlılıkla Mücadele ve Eğitim Derneği Yön. Kur. Bşk. Dr. Mustafa UZUN Madde Bağımlılığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.