Sporcularımız 2023 -2024 TUSF Spor Müsabakalarına Katıldı

29 Şubat 2024

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2023 - 2024 yılı Üniversiteler Arası Masa Tenisi, Voleybol, Salon Futbolu ve Kick Boks Müsabakalarında Üniversitemizi temsil eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize Bağlum Yerleşkesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle belge takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özgül KISA, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif Hilal ŞEN ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zehra Özden ERDOĞAN’ın katıldığı törende “Üniversiteler Arası Kick Boks Türkiye Şampiyonası”'nda, 79 kilo erkekler point fighting dalında 1. olarak altın madalya almaya hak kazanan Muharrem ÖCAL’a plaketini takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, sağlıklı nesiller için sporun çok önemli olduğunu, bu konuda gençlerin her zaman arkasında olduğunu ve Üniversitemizin de her türlü destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Masa Tenisinde; Canercan Yıldız, Halime Şanlıtürk, Voleybol takımında Sude Çoban ve Salon Futbolu takımında;  Mehmet Berat Avcı, Emre Nevzat Kaymak, Canercan Yıldız, Kerem Batmaz, Mert Karadağ, Mehmet Bayraktar, Emre Demir, Kaan Mehmet Güreş, Yusuf Mert İncel, Yavuz Selim Tanrıkulu ve Furkan Aladağ’a Başarı Belgelerini Rektörümüz, Rektör Yardımcımız ile birlikte takdim ettiler.