SHMYO ve MYO Kalite Farkındalık Eğitimi

14 Eylül 2023

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Rabet GÖZİL’in öncülüğünde Yüksek İhtisas Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğünce 14 Eylül 2023 tarihinde, SHMYO ve MYO tüm akademik ve idari personelimize yönelik “Kurumsal Kalite Farkındalık” eğitimi düzenlenmiştir.

Eğitim’de Prof. Dr. Rabet GÖZİL’in “Üniversitemiz Kalite Kültürü ve Kalite Bilinci” konulu açılış konuşmasının ardından, Dr. Öğr. Üyesi Hakan AKIN “Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi”; Arş. Gör. Burak TEKEREK “YİU Kalite Güvence Sistemi” ve GençKAL öğrenci topluluk başkanı Aliye Başak ASLANBAŞ “GençKAL Topluluk Faaliyetleri” hakkında sunumlar gerçekleştirmiştir. Katılımlarından dolayı başta SHMYO Müdürümüz Doç.Dr. Elif Hilal ŞEN ve MYO Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Zehra Özden ERDOĞAN olmak üzere tüm SHMYO ve MYO akademik ve idari personeline teşekkür ederiz.