Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalite Eğitimi (12 Eylül 2023)

12 Eylül 2023

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Rabet GÖZİL’in öncülüğünde ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mevlüde KARADAĞ’ın katkılarıyla Yüksek İhtisas Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğünce 12 Eylül 2023 tarihinde, tüm akademik ve idari personelimize yönelik “Kurumsal Kalite Farkındalık” eğitimi düzenlenmiştir.

Eğitim’de Prof. Dr. Rabet GÖZİL’in “Üniversitemiz Kalite Kültürü ve Kalite Bilinci” konulu açılış konuşmasının ardından, Dr. Öğr. Üyesi Hakan AKIN “Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi”; Arş. Gör. Burak TEKEREK “YİU Kalite Güvence Sistemi” ve GençKAL Öğrenci Topluluk Başkanımız Aliye Başak ASLANBAŞ “GençKAL Topluluk Faaliyetleri” hakkında sunumlar gerçekleştirmiştir. Etkinlik sonunda Prof. Dr. Mevlüde KARADAĞ “Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kalite ve Akreditasyon Hedefleri” konulu takdimleri ile iç paydaşlarımıza yönelik bilgi paylaşımında bulunmuştur. Katılımlarından dolayı Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin tüm akademik ve idari personeline teşekkür ederiz.