Mlpcare Medicalpark / Liv Hospital Misafir Hizmetleri Yetiştirme Programı Gerçekleşti

27 Eylül 2024

MLP Sağlık Hizmetleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ve Üniversitemiz işbirliği ile 23-27 Eylül tarihleri arasından düzenlenen “Misafir Hizmetleri Yetiştirme Programı” tamamlandı. 15 kişiden oluşan kursiyerler Sağlık Sektöründe iletişim, hasta memnuniyeti ve hastane otomasyon sistemleri hakkında 30 saatlik eğitim aldılar. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler Katılım belgelerini almaya hak kazandı.
Rektörümüz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Gülay UZUN,Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai ÖZTÜRK,ABB Kariyer Merkezi İdari işler Müdürü Orhan KOÇAK, MLPCare Misafir Hizmetleri Direktörü Tülay AYDIN,MLPCare Ankara hastaneleri yöneticilerinin katılımı ile kursiyerlere belgeleri verildi.
Eğitim sonunda kursiyerler Medical Park Ankara Hastanesi, Liv Hospital ve VM Medical Park Keçiören Hastanelerinde işbaşı yapabilecekler.