Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği Başkent Millet Bahçesi'nde Gerçekleşti

07 Temmuz 2024

Ankara Valiliği, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı GençFest 2024, bağımlılıkla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla, ”Geleceğe Umutla Bak Bağımlı Olma” mottosuyla Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşti.

Ankara Valisi Sayın Vasip ŞAHİN, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ, Ankara Emniyet Müdürü Sayın Engin DİNÇ ve Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU' nun katılımıyla düzenlenen etkinlikte, bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirmeler yapıldı, önemli mesajlar verildi.

Atlı Birlikleri, Polis Bandosu, Seğmenler ve Motorize ekiplerin eşlik ettiği; protokol ve kurumların üst düzey yetkilileri ile Rektörümüzün de katıldığı Kortej yürüyüşünün ardından başlayan festivalde Polis Akademisi Orkestrası, Mehteran Takımı, Seğmenler, Bacı Erenler, Türk Dünyası Müzik Topluğu ve Kaman Folklor Ekibi sahne aldı.

Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, spor federasyonları ve kulüplerinin festival alanında kurduğu stantları gezen ziyaretçiler, bağımlılıkla mücadele ile ilgili bilgiler aldılar. Ayrıca farklı branşlarda spor yapma imkanı buldular.

sonsoz.com

haberler.com