Web Asistan Menü
Mustafa Kemal ATATÜRK

2022- 2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleşti

23 Eylül 2022

2022 - 2023 Akademik Yılında Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizin ders programları başlamadan önce, üniversitenin işleyişi, akademinin dışında faaliyet gösteren birimler ve öğrencilerin faydalanabilecekleri olanakları paylaşmak üzere Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen oryantasyon programımız üç ayrı yerleşkemizde gerçekleşti.

100.Yıl Yerleşkesinde yapılan açılışta Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühal AKTUNA ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüde KARADAĞ fakültelerimiz, genel işleyişleri, laboratuvar alanlarının kullanımları hakkında bilgiler paylaştı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akın TAŞYARAN, Üniversitemizin sağlık ve spor uygulamaları anlattı, öğrenci toplulukları ile ilgili bilgiler verdi.

Müzik Topluluğumuzun hazırlamış olduğu müzik dinletisinin ardından, öğrencilerimiz yerleşke bahçesinde kurulmuş olan Öğrenci Topluluklarımızın stantlarında toplulukların faaliyetlerini hakkında bilgiler aldı.

Tıp Fakültesi öğrencilerimize 100. Yıl Yerleşkesinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimize ise Balgat Yerleşkemizde akademisyenlerimiz tarafında bölümleri ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Yüksekokuların program tanıtımları ise çevrimiçi olarak gerçekleşti.