14 Mart Tıp Bayramı ve Akademik Biniş Töreni

15 Mart 2023

Üniversitemizin “14 Mart Tıp Bayramı” etkinlikleri kapsamında, Akademik Biniş ve Akademik Teşvik Belge Töreni 100.Yıl Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleşti.

6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketlerinde hayatını kaybeden doktorların ve sağlık çalışanlarının da rahmetle anıldığı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmalarını Tıp Fakültesi öğrencileri adına İntörn Dr. Mert ÖZDEMİR, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühal AKTUNA ve Rektör Prof. Dr. Mustafa PAÇ yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından akademik biniş giymeye hak kazanan öğretim üyelerine binişleri ve belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühal AKTUNA tarafından takdim edildi.

Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimiz, 2022 yılında Science Citation Index ve Science Citation Expanded Indekslerindeki yayınlarına istinaden Akademik Teşvik Belgelerini aldılar.

2021- 2022 Akademik Yılında yüksek not ortalaması ile Yüksek Onur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan Tıp Fakültesi öğrencilerinin belgelerinin verilmesinin ardından, toplu fotoğraf çekimlerinden sona tören sona erdi.