Yüksek İhtisas Üniversitesi - Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Üniversitemizi ziyaret etti.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığındaki Yükseköğretim Kalite Kurulu heyeti Üniversitemize çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünce, kalite yönetim sistemimize yönelik çalışmalarımız hakkında kısa bir sunum takdim edildi.
Sunumun ardından Prof. Dr. Muzaffer ELMAS tarafından üniversitemiz kalite komisyonuna yönelik "Yükseköğretimde Kalite ve Akreditasyon" konulu sunum yapıldı; "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Değerlendirme Yaklaşımları" üzerine deneyimler paylaşıldı.