Yüksek İhtisas Üniversitesi - Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ 'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ 'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa PAÇ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,
“İçinde bulunduğumuz Covid-19 Pandemisi sürecinde alışık olduğumuzdan farklı, kalabalık sofralardan uzak, biraz buruk olsa da birlikte olmanın önemini daha da anladığımız Ramazan Ayının ardından, tüm olumsuzluklara rağmen Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye ifade etti.

Prof. Dr. PAÇ, “Bayramlar, sevdiklerimiz ile bir araya geldiğimiz, hasret giderdiğimiz,manevi duyguların güçlendiği özel günlerdir. Ancak her ne kadar etkisi azalmış olsa da henüz bitmemiş olan Covid- 19 salgını ile mücadelemize devam etmeliyiz. Hem kendimizin hem sevdiklerimizin sağlığını korumak için aile büyüklerini, dostları, akrabaları ziyaret etmeden, ama bayramın manevi gücünü ve neşesini evlerimizde yaşayacağımız farklı bir Ramazan Bayramı kutlayacağız." şeklinde konuştu.

Normalleşme sürecine, sabırla ve öz veriyle, tedbirlerimizi almaya devam ederek geçeceğimizi ve herkesin sorumluluklarının bilince olmasının başarıyla yürütülen sürecin devam etmesindeki önemini ifade eden Prof. Dr. PAÇ, “Ailelerin bir araya gelerek kucaklaştığı, bütün sevdiklerimizle birlikte bayram heyecanını yaşadığımız, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçireceğimize inanıyor, herkesin Ramazan Bayramı' nı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Mustafa PAC