Yüksek İhtisas Üniversitesi - Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ, Gülhane’nin Kuruluşunun 121. Yıl Dönümü ve Akademik Yükselme Onur Günü törenindeydi.

Gülhane’nin Kuruluşunun 121. Yıl Dönümü ve Akademik Yükselme Onur Günü” töreni, Gülhane Külliyesi Şehit Tbp. Ütğm. Halil Akçiçek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL ’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa PAÇ, İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel URSU, dekanlar, daire başkanları, yüksekokul müdürleri, akademisyenler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, akademik ve bilimsel başarı göstererek görevlerinde yükselen akademisyenleri de tebrik etti.

Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel URSU’ya teşekkür plaketinin verildiği törende, görevlerinde yükselen 57 profesör, 61 doçent ve 40 doktor öğretim üyesine Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ 'ın da bulunduğu protokol tarafından cübbeleri giydirildi.