Yüksek İhtisas Üniversitesi - Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi programına katılım ve öneriler

'Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi programına katılım ve önerileri almak için Üniversite ziyaretimize gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürümüz Mehmet Ata ÖZTÜRK, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcımız Kayhan ÖZÜM, Genel Sekreter Yardımcımız Ramazan Özcan YILDIRIM ve Daire Başkanımız Dr. Mehmet Fatih KÖSE ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa PAÇ, Doç. Dr. Ömer TONTUŞ ve Proje Merkezi-Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Gürsin GÜRKAN ile verimli bir görüşme gerçekleşmiştir.