Yüksek İhtisas Üniversitesi - Beşiktaş-Kabataş Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Kara Ali Baransel ve vakıf yöneticileri Üniversitemizi ziyaret etti.

Kuruluş çalışmaları devam eden Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Kara Ali BARANSEL, Vakıf Genel Müdürü Rıza KÜÇÜKOĞLU, Vakıf Koordinatörü Ekrem CANDAR ve Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Fırat HARDALAÇ, rektörümüz Prof. Dr. Mustafa PAÇ' ı makamında ziyaret ettiler.

Beşiktaş- Kabataş Üniversitesi ve eğitim ile ilgili konuların konuşulduğu ziyaret sonunda Sayın BARANSEL, rektörümüze isminin yazılı olduğu BJK Forması hediye ettiler.