Yüksek İhtisas Üniversitesi - Ulusal yayın Yapan Televizyonda Topluma Hizmet amacıyla COVID-19 Virüsü Bulaş Yolları ve Korunma Yöntemleri ile ilgili olarak canlı yayına katılım sağlandı.

Üniversitemiz Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bengül Durmaz, Bengütürk TV'de Cem Açıkgöz'ün hazırlayıp sunduğu "Günün Raporu" programında Korona Virüs COVID-19 ile ilgili son durum hakkındaki bilgileri izleyiciler ile paylaştı.

Ülkemizde COVID-19 vakaların görünmesiyle birlikte gelişen önlemler ve alınması gereken tedbirleri dile getiren Prof. Dr. Durmaz, "İçinde bulunduğumuz durumu ciddiye almalı, kişisel hijyen kurallarına özen göstermeli, sosyal mesafemizi korumaya çalışmalı ve mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmemeliyiz." dedi.