Yüksek İhtisas Üniversitesi - Ulusal yayın Yapan Televizyonda Topluma Hizmet amacıyla COVID-19 Virüsü Bulaş Yolları ve Korunma Yöntemleri ile ilgili olarak canlı yayına katılım sağlandı.

Üniversitemiz Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bengül Durmaz, Bengütürk TV'de Cem Açıkgöz'ün hazırlayıp sunduğu "Günün Raporu" programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.
Gündemin en önemli konu başlıklarında biri olan Korona Virüs COVID-19 ile ilgili bilgilerini izleyiciler ile paylaştı.
Korunma yöntemleri, maske kullanımı ve ülkemizde alınan önlemler dile getirildi.