Yüksek İhtisas Üniversitesi - Kan Bağışı Hayat Kurtarır

"Kan Bağışı Hayat Kurtarır" Etkinliği

Sağlık Meslek Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda, Sağlık Teknikerleri Topluluğu ve Türk Kızılay'ı işbirliği ile "Kan Bağışı Hayat Kurtarır" etkinliği düzenlendi. Kan bağışı ile ilgili eğitim seminerine katılan öğrencilerimiz ve akademik personelimiz, 61 ünite kan bağışında bulundular. Sürdürülebilir güvenli kan bağışının önemine dikkat çeken etkinlikte, bir kaç dakika ayrılarak yapılan kan bağışının hayat kurtardığı vurgulandı. Toplum duyarlılığını arttırmak için faaliyetler düzenleyen Türk Kızılay'ına destek olmak hepimizin sorumluluğu olmalıdır. Sağlık Teknikerleri Topluluğu ve bağışta bulunan öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz kan bağışının önemine bir kez daha dikkat çektiler.