Yüksek İhtisas Üniversitesi - "Eğiticilerin Eğitimi" başlıklı programa katılan akademisyenlerimiz belgelerini aldılar.

Üniversitemizde, “Eğiticilerin Eğitimi” başlıklı programa katılan akademisyenlerimiz belgelerini aldılar.

Modern eğitim müfredatı ve donanımlı akademik kadrosuyla nitelikli eğitimin adresi olan Üniversitemizde, Eğitim, Eğiticilik ve Eğitim Yöntemleri ile ilgili alanlarda bilgi birikimlerini geliştiren Akademisyenlerimize “Eğiticilerin Eğitimi” programı eğitimi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof.Dr.I.İrem BUDAKOĞLU ve Öğr.Gör.Dr.Özlem COŞKUN tarafından eğitim verilmiş ve üç gün süren eğitim sonunda akademisyenlerimize Üniversitemiz Rektörü ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rabet GÖZİL tarafından katılım belgeleri takdim edildi.