Yüksek İhtisas Üniversitesi - Sınavlar Yüz Yüze Yapılacaktır

Sınavlar Yüz Yüze Yapılacaktır

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 31 Ocak 2022 tarihli toplantısında alınan karar aşağıdadır.

"Küresel salgında ülkemizde yaşanan normalleşme süreci ile birlikte 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle yüz yüze eğitime geçildiği ve sınavların yüz yüze yapılmasına engel hususların bulunmadığı, uygulamada birlik sağlama açısından örgün öğretim programlarında ara, dönem sonu ve bütünleme sınavlarının yüz yüze düzenlenmesi, il özelinde sınavların belirlenmiş olan takvimde yüz yüze yapılmasına engel herhangi bir durum olması halinde söz konusu sınavların çevrimiçi yapılması yoluna gidilmeyip ertelenmek suretiyle ileri bir tarihte yüz yüze yapılmasının üniversitelere hatırlatılması uygun görülmüştür."

Bu karar uyarınca; Üniversitemizde 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılında sınavlar yüz yüze yapılacaktır.