Yüksek İhtisas Üniversitesi - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Bahar Yarıyılı Sınavları Hakkında Duyuru

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YARIYIL SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli Öğrencimiz;

Bildiğiniz üzere yaşanmakta olan pandemi süreci ile ilgili olarak YÖK tarafından alınan kararlar gereği yüz yüze eğitime son verilmiş olup eğitim-öğretim ve sınav faaliyetlerinin de uzaktan gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak bütün üniversitelere talimat verilmiştir. Buna istinaden 2019-2020 Bahar Yarıyılı yarıyıl (vize-ara sınav) sınavlarınız ile ilgili olarak aşağıda verilen uyarıları dikkate almanız süreci daha sağlıklı olarak geçirmenize yardımcı olacaktır.

• Sınav takvimleriniz yüksekokulumuza ait kurumsal sayfamızda program sekmelerinizde yayınlanmıştır. SHMYO sayfasına geçmek için tıklayınız.
  • Sınav takvimlerinde yer alan sınav gün ve saatleri çevrimiçi sınav yöntemi kullanılan dersler hariç ödev, proje, sunum vb yöntemlerle yapılan sınavlar için son teslim zamanını göstermektedir, bu sebeple takvimdeki çakışmalar mazeret olarak kabul edilmeyecektir. Belirtilen zamanlara kadar gerekli hazırlıkları ve işlemleri yapmış olmanız gerekmektedir,
  • Ödev, proje vb. yöntemler ile yapılacak olan sınavlarda yapmış olduğunuz çalışmaları öğretim elemanı tarafından belirtilen e-posta adresine (farklı bir yöntem belirlenmişse belirlenen yöntem ile) sınav takvimindeki zamana kadar göndermiş olmanız gerekmektedir.
  • Materyali e-posta ile gönderirken başlık kısmına dersin kodu-adı ve öğrenci adı-soyadı, öğrenci numarası yazılmalıdır. Örnek E-posta Başlığı: ANS-101 Anatomi / Ahmet Demir / 141255861
  • Göndermiş olduğunuz dosyaların adı da e-posta adresinde olduğu şekilde ders kodu-adı ve öğrenci adı-soyadı, öğrenci no şeklinde ve tamamı küçük harf olmalıdır. Örnek dosya adı: ans_101_ahmet_demir_141255861
  • Göndermiş olduğunuz evraklara da ad, soyad, program, sınıf vb. bilgileri eklemeyi unutmayınız,
  • Öğretim elemanları tarafından UZEM Moodle sistemi duyurularında sınav ve dersler ile ilgili yapılan açıklamaların öğrenciler tarafından dikkatle takip edilmesi gerekmektedir,
  • Üniversitemiz internet sitesinde süreç ile ilgili olarak yapılan açıklama ve bilgilendirmeler öğrenciler tarafından dikkatle takip edilmelidir,
  • Bazı dersler için öğretim elemanları tarafından istisna uygulamalara başvurulması gerekebilmektedir. Bu sebeple her bir ders için dersin sorumlusu tarafından size aktarılan bilgileri de mutlaka takip etmeniz gerekmektedir.
  • Evinde internet ve bilgisayar erişimi yetersiz veya sınırlı olan öğrencilerimizden sınavlar için üniversitemizdeki laboratuarlarını kullanmak isteyenler, öğrencisi oldukları programın başkanı aracılığı ile müdürlüğümüze bilgi vermeleri durumunda kendilerine yardımcı olunacaktır.
  • 03/06/2020 Çarşamba günü 19:00’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zühal AKTUNA tarafından bütün öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın katılımına açık bir Zoom toplantısı gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki bilgileri kullanarak erişim sağlayabilirler:

Şifre: 3xtbyY   /  Meeting ID: 633 273 5856

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz