Yüksek İhtisas Üniversitesi - Senatomuzun İdlib Bölgesinde Gerçekleşen Hain Saldırıyı Kınama Mesajı.

Senatomuzun İdlib Bölgesinde Gerçekleşen Hain Saldırıyı Kınama Mesajı - 02.03.2020

Bayrk

2020/09- “Yüksek İhtisas Üniversitesi Senatosu olarak; Ülkemize yönelik terör saldırılarını durdurmak ve Suriye halkına karşı yaptığı katliama engel olmak amacıyla Suriye’ nin İdlib bölgesinde görev yapan askerlerimize karşı Suriye rejim güçlerince 27 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen hain saldırılar sonucu şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı gazilerimize acil şifalar dileriz.

Ülkemize ve Askerlerimize karşı yapılan bu alçak ve mesnetsiz saldırıyı kınıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, sorumluluğunu yerine getirerek Suriye rejimine ve destekçilerine hak ettiği cevabı en ağır şekilde vereceğine inanıyoruz. Milletimiz ve Devletimiz ile birlikte askerimize olan maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz.”

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SENATOSU