Yüksek İhtisas Üniversitesi - Elsevier ClinicalKey Online Eğitim

Elsevier ClinicalKey Online Eğitim

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantımıza davetlisiniz.

Toplantıda; ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Dr. Öğretim Üyesi Reyhan Erol – Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D. & Güven Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü

Dr. Öğretim Üyesi Esra Yeşilova – Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi A.D.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Aşağıdaki link aracılığı ile kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.
Toplantı kayıt linki:  16 Haziran Çarşamba günü sat 12.30 :  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIlcOGrrj8qH9DVEpzV6n1rNJx_mH2QZY-6

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Clinicalkeyonlineegitimtoplantisi