Yüksek İhtisas Üniversitesi - Elsevier Clinical Key Student Foundation Ve Assesment Eğitim Duyurusu.

Elsevier Clinical Key Student Foundation Ve Assesment Eğitim Duyurusu.

ELSEVIER CLINICAL KEY STUDENT FOUNDATION ve ASSESMENT EĞİTİM DUYURUSU

Kütüphanemizin bu sene yeni abonelik yapmış olduğu, tıp fakültesi için bir öğrenci değerlendirme aracı olan ‘’Clinical Key Student Foundation ve Assesment’’ için kullanıcı eğitimi yapılacaktır.  Aşağıda bilgilerini bulacağınız eğitime tüm akademisyenlerimiz davetlidir.

23 Mart 2021 Salı Saat: 12:30

Kayıt linki: https://zoom.us/meeting/register/tJMrcumrpz0iGtGdxwSO51qbUuy0HcZskWU4

Eğitim Dili: Türkçe

Eğitimci: Gökhan Baykal

Erişim adresi : www.clinicalkey.com/student

Erişim için:

*Eğer,  ClinicalKey Student veritabanına uzaktan erişim şifreniz var ise www.clinicalkey.com/student  adresine kullanıcı adı ve şifrenizi girerek Assessment modülünü de kullanabilirsiniz.

*Uzaktan erişim şifreniz yok ise sureyyasafak@yiu.edu.tr  adresine isim soyisim ve email bilgilerinizi ileterek talep edebilir, ClinicalKey Student ve Assessment’a birlikte erişebilirsiniz.

Arayüz içindeki kitaplari ,  Browse sekmesi altında görüntüleyebilirsiniz.

*“Assessment” modülüne, , “Assignments  sekmesinden erişim sağlayabilirsiniz.

4200’ün üzerindeki soruya erişim için  “Assignments” ya da “Create a Test”  sekmesine tıklayınız

Soruları çözdükten sonra performansınızı görmek için “Performance” sekmesine tıklayınız.